Cristina Trohani – Hair Styling

De cand mi-am inceput activitatea in anul 1994 sunt implicata total in profesia mea si in conducerea salonului Hair Studio, pentru ca tu, clientul Cristina Trohani Hair Studio sa vii la un salon unde esti tratat cu profesionalism, cu amicitie si unde sa descoperi o experienta unica in hair styling.

Prietenii, familia, si mai ales clientii fideli au fost extrem de incantati cand, in 1998, am deschis Hair Studio-ul din strada Polona, în centrul capitalei.
Clientii mei, dar şi meritele obţinute în ani, vorbesc despre creativitatea mea ca fiind cheia talentului meu. Coafurile sunt mereu adaptate tipicului feţei, trăsăturilor şi intereselor clientului. Acesta este unul din secretele care mi-au asigurat fidelizarea clientului. Asta desigur, ramane sa-ti confirmi singur(a) dupa o diagnosticare şi stilizare a coafurii tale în cadrul salonului pe care îl conduc.
Vei vedea diferenta din momentul in care vei pasi in salon, pentru ca vei simti, atat o atmosfera profesionala, şi cat si una foarte prietenoasa şi caldă.

Premiile obţinute in domeniu reprezinta pentru mine o continua sursa de motivatie si inspiratie pentru ca obiectivul meu principal este acela de a oferi clientilor servicii performante, alături de echipa mea de la Hair Styling Salon:
Premiu Pantene Beauty Awards – Excelenta in Coafura 2005
Premiu Pantene Beauty Awards – Excelenta in Coafura 2006

Particip in mod frecvent la sedinte foto si evenimente de profil, pregatesc vedete si modele pentru aparitii pe cele mai prestigioase coperte ale revistelor glossy si mondene. Ador sa combin culorile si sa folosesc cele mai precise tehnici pentru a obtine cele mai naturale tunsori.
Entuziasmul si satisfactia muncii mele sunt contagioase, lucru vizibil cu ochiul liber.

Te astept sa facem cunostinta daca vrei o noua tunsoare, un vopsit, sau un coafat peste asteptarile tale. Si spune-le si prietenilor tai despre experienta ta cu Hair Studio Cristina Trohani!

Te astept cu drag,
Cristina