Termeni si Conditii

Prezentul site cuprinde: texte, poze, baze de date, produse, logouri, orice fel de informatii, reclame, etc si consituie “continutul” site-ului www.cristinatrohani.ro care este proprietatea TROHANI CRISTINA PFA. Folosirea de către dumneavoastră a conţinutului site-ului constituie ACCEPTAREA condiţiilor urmatoare şi vă obligă la respectarea acestora.

1. Definitii:

1.1. In cuprinsul prezentului document, urmatorii termeni folositi cu majuscule vor avea, daca din context nu rezulta altfel, intelesurile specificate mai jos:

SITE: pagini web apartinand TROHANI CRISTINA PFA care se afla la adresa www.cristinatrohani.ro, prin intermediul caruia UTILIZATORUL are acces la informatii privind serviciile si produsele oferite / asigurate de catre TROHANI CRISTINA PFA, sediul profesional Bucuresti, str. Belizarie, nr.16-20, bloc 10/1, scara 1, ap.8, cod unic de inregistrare 26185689

UTILIZATOR: persoana care acceseaza SITE-ul, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat TERMENII SI CONDITIILE prezentului SITE

CONTINUT: totalitatea informatiilor, text, imagini, preturi, softuri, baze de date, logo-uri, promotii, oferte, animatii, filme, etc ce compun SITE-ul

UTILIZARE ABUZIVA: folosirea SITE-ului intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor si ale legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii TROHANI CRISTINA PFA

2. Continutul Site-ului:
2.1. Informatiile publicate pe SITE sunt informatii de interes general despre TROHANI CRISTINA PFA, produsele comercializate de acesta, ale partenerilor sai cat si alte informatii considerate de TROHANI CRISTINA PFA ca fiind de de interes pentru UTILIZATORI.

2.2. Informatiile sunt puse la dispozitia UTILIZATORILOR in mod gratuit.

2.3. TROHANI CRISTINA PFA este detinatorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala asupra SITE-ului, respectiv asupra designului si continutului acestuia.

UTILIZATORUL are obligatia de a respecta toate drepturile de proprietate intelectuala ale TROHANI CRISTINA PFA prevazute de legislatia in vigoare.

3. Limitarea raspunderii TROHANI CRISTINA PFA
3.1. Raspunderea pentru continutul SITE-ului.

SITE-UL www.cristinatrohani.ro este un site de prezentare, astfel, UTILIZATORUL are posibilitatea sa vizualizeze date despre produse si servicii online, CONTINUTUL site-ului fiind cu titlu de prezentare.
TROHANI CRISTINA PFA nu va percepe niciodata vreo suma de bani UTILIZATORULUI pentru informatiile prezentate pe SITE

TROHANI CRISTINA PFA nu este si nu poate fi facut responsabila pentru prejudiciile create de erorile, neacuratetea sau neactualizarea informatiilor publicate sau mentinute pe SITE, care nu se datoreaza culpei sale. UTILIZATORII pot gasi informatii detaliate, complete si exacte pe situl www.cristinatrohani.ro

3.2. Caracteristicile produselor prezentate pe SITE sunt preluate sau puse la dispozitie de producatori si furnizori iar TROHANI CRISTINA PFA nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea acestor informatii.

3.3. Preturile produselor de pe SITE sunt orientative si pot suferi modificari. Promotiile sunt valabile pe perioade limitate de timp, de regula mentionate. In cazul in care nu se mentioneaza o perioada de timp, acestea sunt valabile in limitele stocurilor disponibile.
Preturile afisate pe SITE pot diferi de cele din studio, de aceea pentru informatii complete si corecte puteti sa ne contactati prin mijloacele puse la dispozitie in SITE. Prezenta produselor pe site NU garanteaza existenta lor in stoc.

3.4. De asemenea, imaginile produselor sunt prezentate pe SITE cu titlu de prezentare, ele pot diferi de aspectul real al produsului in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului fara notificare prealabila de catre producatori.

3.5. TROHANI CRISTINA PFA isi rezerva dreptul sa completeze si sa modifice orice informatie de pe SITE.

3.6. Orice problema cauzata de produsele sau serviciile prezentate pe SITE se va solutiona pe cale amiabila in termen de 15 zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre UTILIZATOR.

3.7. TROHANI CRISTINA PFA nu raspunde de nicio pierdere, costuri, procese, pretentii, cheltuieli sau alte raspunderi, in cazul in care acestea sunt cauzate direct de nerespectarea TERMENILOR SI CONDITIILOR.

3.8. TROHANI CRISTINA PFA nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii SITE-ului precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea accesarii anumitor link-uri publicate pe SITE.